+36 (30) 525 3649

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Győri Kapu, Salétrom utca
Alapterület
110 m2
Irányár
89.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321862

Eladó 110 m2-es PRÉMIUM kategóriájú 4 szobás családi ház Miskolcon a Győri kapu városrészben!

Leírás

Eladásra kínálunk Miskolcon a Salétrom utcában egy minden igényt kielégítő, PRÉMIUM kategóriájú. szinte NULLA energiaigényű nappali-konyha-étkező + 3 hálószobás családi házat!
NE HABOZZON, HÍVJON MÉG MA....
Ebbe a házba csak be kell költözni, jelen tulajdonosa minden földi jóval felszerelte a házat, egyszerre modern, otthonos és minden igényt kielégítő!
Az ingatlan téglából épült 8 cm hőszigeteléssel, nemesvakolattal ellátva. A tető 2x 10 cm hőszigetelést kapott, továbbá a tetőn megtalálható 12 KW napelemes rendszer szaldó elszámolással, ami jelen használat alapján TELJESEN lefedi a ház fűtési és energiaigényét úgy, hogy jelen tulajdonosa 2 tisztán elektromos meghajtású autót is otthon tölt.
Elosztása kiváló, nappali-konyha-étkező + 3 hálószoba, 2 (!!!) db fürdőszoba, modern és prémium minőségű konyhabútor gépekkel.
4 db prémium Daikin klíma gondoskodik a nyári hőség elviselését. A melegvíz ellátásról Vailant drain back rendszerű napkollektor gondoskodik.
Az udvar parkosított, különböző dísznövényekkel ellátott, telepített Husqvarna robot fűnyíró, öntözőrendszer. Az ingatlan Ajax riasztórendszerrel és Dahua kamerarendszerrel felszerelt.
Sorolhatnám tovább azt a rengeteg extrát, ami van ebbe a remek családi házba, de amennyiben komolyan érdekli, inkább majd elmondom ezt egy bemutató keretein belül.
Megbízónk kifejezett kérése, hogy a megtekintés csak és kizárólag irodánkon keresztül lehetséges, ahol is mi minden felmerülő kérdésre készséggel fogunk válaszolni.
Időpont egyeztetés céljából várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Román Dávid

Román Dávid

Értékesítési vezető

+36-30-525 3649

roman.david@rhm.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás