+36 (30) 525 3649

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Győri Kapu, Újítók utca
Alapterület
156 m2
Irányár
94.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314628

Eladó 6 szobás luxus családi ház TELJES BÚTORZATTAL Miskolc egyik legjobb utcájában!

Leírás

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS, MAGÁVAL RAGADÓ ENTERIÖR, LUXUS KATEGÓRIA

Ezek a szavak is jellemzik, ezt a RENDKÍVÜLI precizitással megtervezett és megépített családi házat Miskolc belvárosától néhány percre, amelyet most eladásra kínálunk a teljes bútorzattal és berendezéssel együtt!
Az ingatlan SAROKTELKEN fekszik, amin megtalálható továbbá egy 60 m2-es fedett terasz, ÁSOTT MEDENCE és a hozzá tartozó kiegészítők, ami a komfortérzetünket növeli, mint például zuhanyzó, napozóterasz, fűtött medencetér és a benne lévő világítás. Továbbá megépítésre került egy 2 állásos garázs, ahova egy elektromosan nyíló kapun keresztül tudunk bejutni a telek másik oldalán. Az udvar kertész által rendben tartott és parkosított különböző dísznövényekkel és térkővel tarkítva.
A ház TÉGLÁBÓL épült, TELJESEN hőszigetelt. Amerikai stílusú nappali-konyha-étkező, aminek a mérete nem mindennapi közel 60 m2. A nappalin felül további 5 szoba található, 2 fürdőszoba, gardróbszoba.
Az otthon melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja lapradiátoros kivitelben, a nyári meleg hónapokat pedig klíma berendezések teszik tűrhetővé az ingatlanban.
Egy szó, mint száz... ha Ön valóban egy roppant jól megépített ingatlanban képzeli el életét, ahol a kényelmi faktorszám magasra lett belőve, EZ AZ ÖN INGATLANA!
Tegyen ajánlatot, biztosan meg tudunk egyezni.
Megbízóink kizárólagos kérése, hogy irodánkon keresztül érdeklődjenek, a megadott elérhetőségek egyikén.
Időpont egyeztetés céljából várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Román Dávid

Román Dávid

Értékesítési vezető

+36-30-525 3649

roman.david@rhm.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás