+36 (30) 525 3649

Miskolc - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Martin-kertváros, Vadvirág utca
Alapterület
140 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
299312

Eladó 2021-ben épített 140 m2-es nappali+3 szobás ikerház Miskolc Martin-kertváros új részén!

Leírás

Eladásra kínálunk Miskolc egyik legkeresettebb részén a Martin-kertváros egy új utcájában, egy 2021-ben épített MODERN családi otthont!
Jelen tulajdonosa fájó szívvel válik meg tőle, viszont itt van Ön előtt a vissza nem térő lehetőség. Az épület téglából épült, hőszigeteléssel ellátott. Udvara parkosított, napelem előkészítés, központi porszívó előkészítés megvan.
Az otthon melegét gáz-cirkó kazán biztosítja, PADLÓFŰTÉS formájában. Fűtési költsége rendkívül alacsony a téli hónapokban. CSAK és KIZÁRÓLAG MODERN és PRÉMIUM kategóriájú burkolatok, szaniterek.
Elosztása kiváló: alsó szinten nappali-konyha-étkező, nagy terasz, fürdőszoba wc, előszoba található, míg a felső szinten 3 hálószoba, fürdőszoba wc, gardróbszoba.
A környék magáért beszél, új utca, aszfaltozott út, amit az ott lakók aszfaltoztak, annak tudatában, hogy ott már további építkezés nem lesz. Maga a ház zsákutcában található, tehát átmenő forgalom kis túlzással nincs!
KIVÉTELES LEHETŐSÉG, NEM MINDEN NAP JÖN ILYEN LEHETŐSÉG ÖNNEL SZEMBE!
HÍVJON MÉG MA! GARANTÁLOM, hogy nagyon rövid ideig lesz elérhető státuszban.
Megbízónk kifejezett kérése, hogy irodánkon keresztül érdeklődjenek, mi pedig készséggel válaszolunk minden felmerülő kérdésre, rugalmasan mutatható az ingatlan.
Időpont egyeztetés céljából várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Román Dávid

Román Dávid

Értékesítési vezető

+36-30-525 3649

roman.david@rhm.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás